Yoga Haarlem

Yoga workshop in Het Sint Lioba Klooster in Egmond Binnen

Het is een prachtige situatie met een serene, ongedwongen sfeer. Ik wil je graag uitnodigen om mee te gaan. De plek ademt eenvoud en verstilling. Het geeft reiniging en verheldering, bezinning en ontspanning.We zijn van harte welkom om ons eigen ding te doen en beschikken over een eigen vleugel binnen het klooster. We hebben een gevarieerd programma met intensieve yoga, meditaties en wandelingen door de duinen en ook de zee is dichtbij. We hebben een eigen yogaruimte en bij geschikt weer houden we ook sessies in de buitenlucht. We werken met verschillende yogaprincipes, asana’s, chakra’s, mantra’s , affirmaties en stilte. Kortom, een weekend lang inspiratie, bewustwording, verbinding met de natuur, ontspanning en reiniging. Ervaar het één zijn met jezelf, de mensen om je heen en het grotere geheel!

Programma
De yoga workshop begint op vrijdag 25 mei 2018 om 19.00 uur met een gezamenlijke maaltijd. Om 20.30 uur vindt de eerste sessie plaats. Zaterdag start de eerste bijeenkomst om 10.00 uur. De yoga workshop eindigt op zondag 27 mei 2018 na de rond16.00uur.

Dagelijks
Drie yoga en/of meditatiesessies van ongeveer 2 uur respectievelijk om 10.00 uur, 15.00 uur en 20.00 uur. De tijden worden ter plekke aangepast als de situatie daarom vraagt.

Locatie
Het Sint Liobaklooster, Herenweg 85, 1935AH Egmond- Binnen.Ideaal voor een yoga workshop. Kijk voor meer informatie op liobaklooster.nl.

Accommodatie
Er zijn 12 eenvoudige eenpersoonskamers beschikbaar . Het toilet en de badkamer bevinden zich op de gang en worden gedeeld.

Maaltijden
De maaltijden zijn in principe vegetarisch. We maken voor het ontbijt en diner zijn een broodmaaltijd die steeds wordt aangevuld. De lunch is de warme maaltijd, die vanaf 12.30 uur beschikbaar is. In overleg kan er vlees en/of vis geserveerd worden. We eten met de pot mee.

Betaling
Je aanmelding is definitief zodra het volledige bedrag is ontvangen op bankrekeningnummer NL03 RABO 038.94.65.380 t.n.v. Yoga Haarlem in Haarlem. O.v.v. workshop Liobaklooster.Je aanmelding wordt bevestigd zodra je betaling binnen is.

Kosten
De kosten voor deelname aan deze yoga workshop zijn € 230,-, Minima krijgen een korting van 20 euro. De genoemde prijs is inclusief alle sessies, alle maaltijden, overnachtingen.

Annulering
Bij annulering vóór 15 mei 2018 wordt het gehele bedrag teruggeboekt minus € 30,- administratiekosten. Na 15mei 2018 vindt geen restitutie van het bedrag meer plaats.

Graag meebrengen
Desgewenst omslagdoek, wandelschoenen, comfortabele kleding voor warm en koud weer, yogakleding, regenkleding, muziekinstrumenten.

* Tijdens wandelingen is het raadzaam om dichte schoenen, sokken en een lange broek
te dragen.
* Yoga Haarlem stelt een meditatiekussen, yogamatje en -deken beschikbaar.


Met het openbaar vervoer
Er is een uitstekende busverbinding beschikbaar. De bus stopt voor de deur.

Verantwoordelijkheden
Iedereen die aan de yoga workshop deelneemt doet dit op eigen risico.
Er wordt geadviseerd om geen alcohol te gebruiken tijdens het weekend om een zo
optimaal mogelijk effect voor jezelf te behalen. Drugsgebruik is niet toegestaan.
Yoga Haarlem is niet aansprakelijk voor schade, verlies of anderszins in welke
vorm dan ook.

 

Meer informatie of vragen?
Yoga Haarlem
docent Frank Bakker
P/a Kromhoutlaan 2 G
2033 WJ Haarlem
Tel: 06-55733411
E-mail: info@yogahaarlem.com
www.yogahaarlem.com
YouTube

YOGA WORKSHOP
25 t/m 27 mei 2018
Sint Lioba Klooster